Ihanaa kun olette jättäneet viestiä käynnistä :-))

Wondis, kävin kumpanakin päivänä. Miulla on tää letti kyllä aika lailla muuttunut ja sitten olin lauantaina kantotakin ja liinan kera, mutta poika ei ollu kyydissä joten näytin varmaan vähän, hmm... paksummalta :-D

Freja; juups, ihan älyttömän hyvä malli tuo kyllä on! Meillä on yks tasku tehty Myllymuksujen kaavan mukaan, mikä oli käsityölehdessä, mutta se on ihan liian korkea mein makuun. Tosin päiväunivaippana just hyvä!

Ja nyt sitten olisi vähän kuvatusta viimesimmistä haalareista. Vieläkin vetoketju vähän sönköttää, mutta on se vähän parempi. Ja Pilvikirsikan ohjeilla seuraavissa on varmasti just hyvä ;-) Ja jos edelliset pökät oli liian pienet, niin näistä tuli sitten reilut. Hmph. No, mutta onneksi poika kasvaa koko ajan!

Seuraava projekti olisikin sitten jokunen vaippa. Pojalle on ihan pakko pakko tehä näin kevätauringon kunniaksi keltaisia taskuvaippoja :-) No kankaitakaan ei ole vielä tilattu, mutta ne olisi listalla kuitenkin. Ja jos jotain yövaippoja vielä tekisi, lähinnä, että saisi hyödynnettyä bambutilkkuja, niistä siis imuläppiä. Jotenkin en osaa taskun imuna käyttää valmiiksi muotoonommeltuja, vaan niihin kelpuutan vain taiteltavat.

Juuh, mutta palailen toivon mukaan uusien kuvien kera vielä tällä viikolla!