Tämmösiä apinoita tällä kertaa :) Meillä kun kotona välillä apinoita vähän enemmänkin, mutta nyt ihan kankaasta tein. Ensin esittelen Myllymuksujen apina-joustofroteesta tehdyn paidan. Ja ei, en ole vieläkään raaskinu tuota kangasta itelle ostaa, tämä on ystävän kankaista. Hän leikkasi kankaat valmiiksi ja nakkasi tänne :) Nyt olisi valmista. Tässä jätin olkasaumat päällitikkaamatta, en laiskuuttani, vaan jotenkin se miusta oli kiva noin. Kun on niin kirjava, niin ei jääny sitä vaatimaan. Yksivärinen kangas miun mielestä kaipaa sen päällitikkauksen. Mutta tietysti hurautan tuohonkin, jos paidan käyttäjän toive niin on!!!

1247167699_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Seuraavaksi apinalle apinapaita yhdellä apinalla :) Paidan materiaali ihan  Nanson ruskea perustrikoo. Tuo apinakuva on br-pulia, eli vaippakankaasta leikelty. Kokolapunkin tein taas vähän eritavalla, kiitos Anna-Maija kanttinauhavinkistä :) Olin sitä itekin ajatellu, mutta sitten jotenkin sisäistin kun luin siun vinkistä :-D No, enhän mie raaskinu kanttia käydä ostaas, joten tein ite. Seuraavan kerran osaan sen vielä järkevämmin tuohon asetella, saumaan nähden. Mutta onhan tuo sata kertaa siistimpi kuin pelkkä siksak- tai saumurilaita! Siis tuossa lapussa. Hurja ajatus kävi päässä, että jos käsin kirjoisi aina kokolapun. Joo, hyvä idea, mutta ei ei ei, ei miun kärsivällisyys riitä! Ja vielä kokolapusta... Tein sitten ajatuksissani 86cm-lapun, vaikka todellisuudessa tuo paita on enempi 92cm. No, ei ehkä maailma siihen kaadu! Enemmittä puheitta, tässä Onnimiehen apinapaita:

1247167723_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuohon paitaan on ehdottomasti tehtävä keltaiset joustofroteehousut! No parit velouriset löytyykin jo, mutta pitäähän joustiksetkin olla!