Ja tänään oli koneiden kanssa just semmonen päivä! Tai no ensin ne toimi, kun ompelin ystävän lasten päiväpeitot, mutta sen jälkeen ei sitten mikään!!

Eli, ensin piirtelin uuden kaavan, ei siis ole mitään tietoa, että toimiiko tuo, siksi en useampaa tehnytkään. Eli tuo ulkopinta on laminoitua trikoota, ei siis tarvi erikseen kosteussulkua päälleen. Ajattelin, että aika kivoja kesävaippoja :)

Nooh, mutta ensin ompelin vaipan saumurilla ja laitoin kumpparit jne. Sitten aloin laittaa neppejä. Ja joo, tää kun ei ole Swaddlen mallinen kiinnitykseltään, niin nepit olisi pitäny laittaa ennen kuin yläsauma vedetään kiinni... No ei kun sakset kehiin ja sauma auki. Nepitin. Ja nepitin liian lähelle yläreunaa, nääs kun tarviisi tilaa ommella se sauma uudestaan kiinnikin, en huomioinu tarpeeksi paininjalan viemää tilaa. Siinä rytäkässä saumurin yksi neuloista vääntyi. Ja lähti alalangoista yksi pois. Se etu siinä oli, että imuroin sitten koneen kunnolla ja öljysin. Ja sitten langoitin koneen uudelleen. Vaan eipä toimi. Samanlaista epätikkiä tekee. Pitää vielä vaihtaa se neulakin.

Sitten otin käyttöön tavan koneen, kerran saumuri oli kaput. No siinä tuntu tikit menevän miten sattui. Ja lopuksi lähti paininjalka irti (mikä nyt ei ole vaikea tosiaan korjata).

Ja ne etupuolen neppirivit on kaikkea muuta kuin suorat. Niistä en ees viittiny ottaa kuvaa, että jonkinmoinen taso tällä blogilla säilyy :-D

Tässä siis kuva vaipasta, malli vaikuttaa kivalta ja päällisin puolin ihan siisti vaippa. Josko nuo koneet saisi kuntoon, niin näitä tulee enempikin!

****************************************************************************

Kiitos taas kaikille kirjoittaneille :-)))) Ja Mari, tietenkin teen teille vaippoja, jahka on ajankohtaista! Toivottavasti pian, tosin sitten voisitte kyllä muuttaa lähemmäksi <3