Kirpparilla sattui kohille pojan huoneeseen tosi kiva verho. Mietin, että ostanko sitä, kun siellä on kappa nytkin ikkunassa. Hmm.... Mutta siitä alkuperäisestä verhostahan vois tehä jotain muuta... Ja niin sitten ostin kirpparilta pojalle uuden verhon ja vanhasta (no okei, ei se kauaa ehtiny ikkunassa olla, pari kuukautta) tuli tämmönen;

Ite olen aika tyytyväinen tuohon. Ensimmäinen takki ikinä! Tyttö oli ensin innoissaan, sitten alkoi empiä, että "voiko tytöt pitää eläinkuvioita"... Oikeesti, ei meillä olla niiiin tarkkoja tyttöjen ja poikien jutuista :-D Jos joku on kiva, sitä voi varsin pitää!! No, mutta sitten kuulema on tosi kiva kun on tyttöjen.

Mieskin meinaa osallistua tuon takin koristeluun! Siis tuo on vielä siinä määrin puolitiessä, että noihen nauhojen päihin tulee ainakin jotain, en tiiä vielä mitä. Vähän mallailin huopakukkia, mutta vois olla jotain muutakin. Mies haluaa noihen neppien päälle jotkui eläinkoristeet, päälle ommeltuna. Ja varmaan jotain heijastinjuttua tulee ommeltua. Mutta onhan tässä aikaa, tuon käyttöaika enempi keväällä. On siis tuo puuvillapinta ja sisävuori fleeceä.

*********************************************************

Ja ensimmäiset tilaustyötkin on valmiina maailmalle :) Yksi vaippa uupuu kuvasta, kun on pesussa ja sen jälkeen vielä käy kuivurin kautta, että kaikki neulanpistot ns. sulaa pois. Mallit on muokkautuneet vuosien saatossa ties lie mistä :-D Noiden isompien mallilla on tullu tehtyä pojalle mm. yövaippoja, on vähän reilumpi haarasta. Ja tässä vielä kuvaa:

Tänään vähän tilailin jo kankaitakin ja alkuviikosta lisää :) Ainakin raidallisia joustofroteita on tilattu ;)