Aikasemmsssa kirjoituksessa näkyikin Cars-takki pienelle pojalle. No, eilen sitten tuossa sain päähäni, että haluan tehdä takin, muiden ompeluksien lomassa. Kävin kaappeja läpi ja ei meinannu pojalle löytyä kangasta. Sitten osui silmiin tuo autot-kangas, mikä jäi miulle, siis se mitä jäi yli kun tein tuon ekan takin. Vähän mallailin kaavoja kankaalle ja hups heijaa! Se riittää! Toki kohdistuksia ei juuri kauheesti voinu katella, mutta ei paniikkia, ei haittaa :) Ja heti hommiin ja kuten aikasempienkin takkien kanssa, heti piti saada valmiiksi. No okei, kävin välissä käyttääs esikoista balettitunnilla, mutta sen jälkeen taas hommiin. Ja lopputulos on tässä:

1242395804_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mie ite henkilökohtaisesti tykkään enempi vähän erilaisista kuoseista, mutta täytyy sanoa, että pojan mieleen tää on kyllä!! Vaikka ukkeli on vielä niin pieni, niin ei meinannu takkia antaa pois päältään, vaikka siinä vaiheessa vielä puuttui resorit ja nepit :-D

Ulkopinta on siis ihan peruspuuvillaa, samoten sisäpinta, valkoista. Ruskeat nauhat ja resorit. Kaava on otettu Ottobre-lehdestä (minkä muutes menin nyt tilaamaankin taas) ja alkuperäiseen malliin kuuluisi pupunkorvat. No pupunkorvat ei todella olisi tuohon käyny, joten laitoin heijastimet tuonne huppuun.

Yritän vielä ottaa action-kuvia jahka muistan ottaa kameran mukaan kun mennään ulos :)

Työn alla on nyt housuja muille ja paitoja omille :)