Boing, boing, boing sanoo Onnin kielellä kaikki pomppivat, niin sammakko kuin tikru-tiikerikin. Mutta mikä hassua, niin Onni on vakaasti sitä mieltä, että myös kilpikonna loikkii! Jaa-a, missähän on kaveri nähny loikkivan kilpikonnan? No, mutta kuten pingviini-kirjoituksessa sanoinkin, niin Onni tykkää siis sammakoista tosi kovin. Olisittepa kuulkaas nähneet ilmeen kun näki uuden sammakkopaidan! Onni huudahti "ihaha boing boing!!". Onnilla siis tuo puhe jäänyt vähän hitaammaksi, mutta ehkäpä tuolla kaverilla vauhtia muuten on niin rutkasti, että ei jouda puhetta treenailee :-D Kyllä sillä puheessa 4-5 sanaisia lauseita tulee, vai voiko niitä lauseiksi sanoa kun saattaa välillä verbi puuttua? No anyway, hyvin ymmärretään mitä tarkoittaa! Ja koko ajan oppii lisää!!

Nyt siis vuorossa Onnin sammakkopaita, ite paita ruskeaa velouria, sammakon vihreät osat joustofroteeta ja vaalea maha luonnonvalkoista luomuvelouria. Sammakon mallia kovasti mietin ja googlettelinkin jos jonkinnäköisiä saku-sammakkoja, mutta kyllä tuo perinteinen sammis vei voiton. Me&I:llakin vähän samantyylinen, tai iteasiassa aika paljon :-D

Hirvittävän vaikea on ottaa kuvia pimeinä aamupäivinä. Tai ainakin pitäisi olla sata kertaa parempi kamera :-D Mutta peiteikillä on litistetty nuo hihojen saumat. Nopeuttaa kyllä ompelua ihan tosi paljon tuo peitetikkikone, helmat ja hihansuut ja kaulukset alkaa mennä jo aika rutiinilla ja yhellä vetäsyllä! Se resorinkäänninvehje vaan oli ikävä kyllä ihan turha ostos.

Ja vielä yksi otos sekamelskaisesta keskimmäisen huoneesta...

Housut ei nyt ole ihan täsmälleen samaa vihreää kuin sammakon kroppa kun tuosta vihreästä olikin tehty Kössi Kenguru - housut, sekä siilipöksyt ja meni miun makuun hassuksi jos lahkeessa ois ollu toinen öttiäinen. Vaan kivasti tuokin vihreä käy, kun ei ole suorassa kosketuksessa. Nää on näitä miun erikoisuuksia :-D Joskus on värien sekamelskaa ja joskus mietityttää joku pikkujuttu!