...aurinkoista tietä eteenpäin. Eilen aloitin ja tänään lopetin, eli valmiiksi sain viisi taskua ihanasta Myllymuksujen norsu br-pulista! Samoten yksi aurinkoinen tasku. Ja eilen hurautin pinon bambuhamppuimuja. Tässäpä vähän todistusaineistoa:

Ylärivissä on siis laitettu eka vaippa edestäpäin, toinen sivulta ja kolmas takaapäin. Alarivissä on kaikki edestäpäin. Näyttävät aina täyttämättöminä ja käyttämättöniä niin mahottoman pieniltä, vaan tuo malli hämää kyllä!

On kyllä ihanaa tuo norsupuli! Nyt sitä sitten toivoisi, että saisi jotain muutakin kuviollista :-)

Muuta ei nyt ole tullut tehtyäkään. Tai no olisi tuolla yksi imetyspaita alareunan siistimistä vailla valmis, sen valmiiksi saattamiseen menisi aikaa ehkä 2min... Vaan kun ei saa aikaseksi niin ei saa! Pitäisi myös käydä ostaas ihan mustaa perustrikoota pitempi pätkä, jos tekisi useamman mustan imetyspaidan. Tuo musta kun tuntuu nykyisin olevan aika suosikkivärini.

Seuraavaksi vaipparintamalla varmaan joku yövaippa, jahka taas saan inspiksen.

Nyt olisi vähän kuin ostoslistalla myös päälliompelukone, ovatkohan ihan älyttömän kalliita? Käytettynä siis, uutena en todellakaan ala ostamaan. Mutta käytettyä jos alkaisi vähän kysellä, saisi siistejä trikoovaatteita tehtyä!