Tutan juhlavuoden mallisto vie miun sydämen! Aivan ihana setti! Ja vaikka tää käsityöblogi onkin, niin nää laitan tänne :) Ensin ostin Onnille kokohaalarin. Aikasemmin olen ollu sitä mieltä, että tuommoset kokopuvut on yöpukuja, vaan ei tätä raaski yöksi jättää! Ja toisekseen, mie en osaa joustofroteevaatteita pitää yövaatteina muutenkaan, eli ihan päiväpuvuksi pääsi ja tästä tykkää niin äiti kuin poikakin! Ihanan pehmoinen ja väljä puku, alle vaan pitkät kalsarit/sukkiset ja hihaton paita (no pakkasella pitkähihainen) ja menoksi!

Ja toinen otos samaisesta puvusta ja pojasta, posti toi lelulehden ja aih ja voih sitä onnea! Kyllä tuota lehteä on selattu uudestaan ja uudestaan!

Sitten ostin, tai iteasiassa en ite niitä sanan varsinaisessa merkityksessä ostanu, maksoin kyllä :) Ystäväni inkeroinen blogin pitäjä, toi nää ihanuudet meille käydessään Reiman myymälässä! Siis ne froteiset puolihousut itämaisilla norsuilla. Ne on kanssa ihanat! Ainoa vaan, että meillä on ne kokoa 92cm ja tuolla tosi laihalla pojalla ne on vyötäröstä just sopivat! Eli epäilen vahvasti, että ovat turhan napakat normaalivartaloiselle vaipalliselle lapselle.

Sitten eihän tämä hulluus tähän jäänyt, vaan yöpuvut piti vielä käydä kaikille ostamassa :-D Lapset kyllä ihastuivat kuosiin ihan yhtä paljon kuin miekin!

Vielä tekisi kyllä mieli käydä ostamassa ne potkarit ja tuunata ne haalarihousuiksi! Törmäsin eräässä blogissa semmosiin tuunailuihin ja makeat oli!