Ostin pienen pätkän kettu ja karhu -joustofroteeta ja ensin siitä leikkasin paidan, sitten hatun. Hattu tulikin sitten nopeammin valmiiksi. Meillä on niitä neliön mallisia hattuja ihan tosi paljon, joten nyt jotain muuta. Mallia otin Kivat-hatusta ja kiva tulikin. Lemppari samantien. Tuli vaan sen verran reilu, että Onnille on hyvä villasen alusmyssyn kanssa, tai on se sittenkin vähän reilu, mutta ei valu silmille. Ja sellaisenaan käy mein keskimmäiselle muruselle :) Muuten ommeltu saumurilla ja ompelukoneella, mutta tuo kaksinkertaisen osio reuna on ajettu peitetikillä yli. Eli suht keskeltä hattua. Hee, oli eilen lähdössä koko peitetikkikone jo nevadaan... Kävi klassisesti, sitä kun kuvitteli jo osaavansa, niin mikään ei toiminu... Siitä todiste seuraavassa postauksessa. Iteasiassa päällepäin se onnistui, mutta nurjalle ei passaa kattoa. Mutta siitä enempi seuraavassa :)

Tässä siis hattu.

Tykkään tuosta mallista, on tosi suojaava. Vois kyllä yrittää tehä jostain lämpöisemmästäkin matskusta. Tosin tuohon on just hyvä näillä keleillä villasen alusmyssyn kanssa, mutta siis ihan talveksi jos jotain paksumpaa. Joku villa?

Laitetaan nyt vielä kuva Onnin leppispaidasta. Ostin ihanaiselta ihmiseltä vauvalta tämän ja oli siis alkujaan body. Nyt se on Onnin paita. On tuolla pari muutakin bodya oottamassa tuunausta :)