Meinasin jättää näihen lisäämisen huomiselle tai jolleen päivälle kun lisään muutakin. Tuolla on siis taas pieni pino ihan pikkiriikkistä vailla valmiina :) Mutta lisätään nyt nää basicit. Todellakin basicit. Punaisilla perushousuilla ei kauheasti ole käyttöä, mutta jokunen paita Onnillakin, mitkä vaatisi punaiset housut kaveriksi. Tytöillä ehkä enempi.

Kävin kaverin kanssa vähän katsastelees Nanson syysuutuuksia. Ei mitään hyperihanaa, mutta kyllä sieltä muutama ihan kiva kangas löytyi. Ruskeasta Nansosta tehty hattu pojalle.

Onnikin nappasi kangaskaupassa (Korvenkylän Kangaskauppa)  itelleen kangasta :-D Nanson v.sinipohjainen trikoo, missä kaivureita/kuorma-autoja/traktoreita. Se ei kyllä napannu miuta yhtään, mutta jos siitä nyt jotain pojan mieliksi tekis. Vitsi kun löytäisi jostain, Suomesta, semmosia ihania trikoita. Uusretroja. Mutta ei ei ei. Noita joustofroteitakaan ei tunnu saavan joka paikasta vaikka on materiaalina nyt niin IN kuin vaan joku kangas voi olla!

Tässäpä tämä tämän päivän päivitys, lähipäivinä luvassa lisää, tuolla ompelupöydällä siis useampi homma loppumetreillä :)