...paras on... Tai ainakin neulottu norjalainen myssy :) Nyt jos tämä kävisi tuolle pojalle! Hällä on kaksi takkia, mitkä on kaivannu vihreää hattua ja näköjään ennen kesää onnistui semmonen tehdä!

Kohta noita norjalaisia on ihan liikaa, mutta onko siitä haittaakaan. Tämmösellä vaatefriikillä on vähän kaikkea enempi kuin tarviaisi... Joten miksi ei hattuja! Ja iteasiassa hattujahan on kiva vaihdella fiiliksen, vaatetuksen ja milloin minkäkin takia!

Seuraavaksi vuorossa kypärämyssyjä. Kankaat on bambua, limeä liskoa, oranssia aurinkoa ja ruskeaa apinaa. Ja kaikki on lähdössä eteenpäin :) Tuo lisko on aika lailla Onnin kokoinen, joten istuukin hyvin Onnin päässä. Ruskea on iso Onnille, siksi ei istu hyvin... Ja oranssi onkin jo enemmän iso, joten en ees kokeillu Onnille :-D

Ja onhan tässä tullu tehtyä sitäsuntätä, mutta kaikesta ei muista ottaa kuvaa. Ja joo, hei noissa kypärämyssyissä näkyy langanpätkiä... Johtuu siitä, että äkkiä otin kuvia ja en ollu vielä siistiny noita.... Ja nyt takas sorvin ääreen :)