Niin sitä siten tuli vähän vaippaurakoitua tässä muutaman päivän ajan :-D Tuloksena 21 vaippaa! Sisätäyttöjä ja taskuja. Pieniä ja isoja ja säädettäväkin. Onnin kanssa kävi niin, että nuo br-pul-taskut ei käy. Pitemmän aikaa on jo menty niin, että taskun päälle pitää laittaa merinovillikset, tai muuten palaa reisistä iho auki. Nyt sitten alkaa tulla näppylää jo kaikkiin kohtiin, mistä pul ees vähän pääsee kääntymään iholle. Eli vaippavarastojen vaihto-operaatio on alkanut. Sinällään tää ei ole mitään uutta, koska viime syksynähän käytiin sama homma, mutta silloin ihastuin taskuvaippoihin. Vaihdoin kaikki taskut sisävaippoihin. Ja nyt vaihdetaan taas takas. Toki kaikki kesäiset vaipat on lähestulkoon viimeistä myöten myyty eteenpäin, toisaalta, ei ne mahtuisikaan. Joten aloitan sitten vaikka noista Onnille tehdyistä sisätäytöistä. Piirtelin hälle sivukiinnitteisen kaavan, sillähän oli jo yksi kokeilu tehtykin, mistä tuli älyttömän iso. Tää on nyt n.M-kokoa vastaava ja istuu kivasti :)

Kuvissa on nuo oikeanpuoleiset nepit auki, siksi näyttää julmetun leveältä! Ja kyllä, Onni saa pinkin vaipan :-D Miusta tuo kangas on niin ihana, että piti siitä vaippa tehä. Ja sitä on niin vähän enää jäljellä, että ei siitä just isompaa saakaan kuin pari vaippaa. Ja vielä yksi otos sivultapäin. Yritin kyllä ottaa action kuvaa, mutta meillä on niin aktiivinen poika, että ei oikein onnistunu :-D

Sitten on vuorossa pieniä vaippoja <3 Ystäväni saa kohtapuoliin vauvan ja heidän kestoilun alkuun tässä paketillinen vaippoja. On vähän eri variaatioita ja pieniä kokoeroja jne. Että ei kaikki ole täsmälleen samoja ja jos malli ei käykään niin... Voi miten ihana olikaan tehdä noin pieniä vaippoja! Ensin sisätäyttöjä. Eli imut pujotellaan vaan sisään ja villikset päälle ja menoksi!

Ja onpahan taas aseteltu nuo vaipat tosi hienosti...

Sitten taskuvaippoja. Meillä toimi Onnin kanssa ihan alkuun pienet taskut hyvin. Jeps, Onnilla on iteasiassa vaihtunu vaippavarastot kokonaan useamman kerran :-D Mutta tässä siis pienelle vauvaselle meneviä:

Sitten hurauttelin muutamat imut, ja hurauttelen niitä vielä lisää. Ja ystäväni hurruuttelee itse bambuimuja, joten eiköhän noilla hyvin pääse alkuun! Harmi vaan, että asuvat meiltä niin pitkän matkan päässä, että en pientä ihanuutta pääse sitten heti katsomaan! Mutta onneksi saan varmasti kuvia nähdä <3

Ja vielä jatkuu... Vuorossa säätövaippa. Toinen ystäväni toi kaavan ja pyyti sillä tekemään heille vaipan. Lopputulos tässä:

Heillekin on syntymässä vauva, joten tämän pitäisi käydä kutistusneppien ansiosta kummallekin :) Ja onpas taas hassusti kuvattu (aika yllättävää...), mutta on noille nepeille kaikille parit, yksi neppi vaan jääny tuonne kurttuun piiloon.

Ja laitetaas vielä yksi. Tämäkin on menossa ystävän lapselle. Apinatasku. Tuo apinapul on kyllä veikeää kangasta :)

Tässähän näitä. Jos oikein laskin, niin 21 vaippaa tuli tehtyä :) Joten jos tämä onnistui alle viikossa, niin eiköhän Onninkin vaippavarasto aika nopsaan uusiudu :-D Eli kohta on nettikirppareilla jokunen Mikun taskuvaippa myytävänä ;-D