... ja myös tänne meille :) Kiva kun pääsee vähän syksysempiä ja lämpösempiä vaatteita käyttämään. Tosin tänään on taas aikasta kuuma päivä jälleen. Mie tykkään kesästä, mutta ootan kyllä aina innolla syksyä ja talvea!

Aloitetaanpas tämä päivitys tän viikon kangaslöydöllä. Paikkana Imatran Karjalan ompelukone. En tiiä onko tää aito retroa ja löytyny jostain varastonnurkasta, vaiko ihan uutta tuotantoa, mutta tykkään! Voisi olla ihan kiva Onnin huoneessa verhonakin.

Bodejakin on tullut ostettua. Ja muutettua ne paidoiksi. Jokusen toisesta päästä laitoinkin tuonne huutikseen, kohdelinkki sivun oikeassa reunassa ;-) Tässä kuitenkin näitä uusia

Tämmösen siilipaidan muokkasin toisestakin bodysta ja se on lähdössä maailmalle tällä viikolla. Seuraavassa kuvassa on nyt vähän muutakin shoppailtua kun tuota kuvaa käytin jo vauvat-netissä. Mutta ei liene haittaa ketään :)

Tässä siis tuo ylin paita on alunperin ollut body. On HM:ltä sekin ostettu. Vasemman alareunan paita on ostettu KappAhl:sta ja on aivan täydellinen punaisten joustofroteehousujen kanssa!! Nuo pitkikset on Lindexiltä, pienelle muumifanille.  Heh, ja onpahan tuolla alakulmassa kuvaajan varpaatkin :-D

Hatturintamalla on valmistunut norjalainen, ruskeasta huopasesta. Onni toimii vain mallina, tämä ei jää meille. Pitää tehdä Onnille omansa, niin kivasti tuo ruskea miusta hälle käy. Tosin nyt on Onnille puikoilla Purosta neulomuksessa samanlainen hattu. Aika kiva tuntuisi tulevan siitäkin.

Perustrikoohattukin tuli tehtyä, menee pienelle suloiselle tyttöselle :) Toivottavasti on mieleinen! Edessä heijastinkankaasta pienet sydämet, sivussa IINU:lta ostettua kärpässieninauhaa. Kangas on Nanson.

Perusjoustofroteehousujakin on tullut tehtyä maailmalle, vaan ei niistä nyt ollutkaan kuvia koneella. Sen sijaan kuva löytyy haalarista, mikä on lähdössä pienelle vauvalle  maailmalle!

Tässäpäs näitä tällä erää :) Paljon on projekteja tuolla vaiheessa, joten niistä kuvaa seuraavaksi! Ja TAAS kiitän kommenteista!! Ihana  tulla koneelle kun pääsee lukemaan teidän kommentteja! Lisää, lisää, lisää :-D