Niin se vaan taas viikko vierähti eikä päivitystä ole kerennyt tekemään! Mutta nyt tulee pieni pläjäys housuja. Siilejä on lähdössä parille pienelle käyttäjälle. Ne on kyllä Onnillakin yhdet lempihousuista. Kai se vaan on uskottava, että lapsi tykkää kaikista kuvista ja muista, vaikka äiti sitten enempi innostuu yksivärisistä ja selkeistä jutuista.

Enemmittä puheitta, seuraa housuja. Aika monet housut. Eikä siinä edes ole kaikki.

Tänään Onni sai kestoprässihousut. Yhet tämmöset tein Onnin ollessa pienempikin. Ja tykkäsin. Näissä on nyt erityisen korkea resori, talvella voi olla suorana, jolloin suojaa selkää paremmin, tai sitten kännettynä.Yritin saada näistä tarpeaksi kapeat, että olisi mein tikku-ukolle, vaan taitaapi nuokin olla vähän väljät.  Asettelut on kuvassa taas mitä sattuu, mutta mutta :-D

Huomenna pitäisi postin polkea tänne kuulkaas vaikka mitä kankaita! On ruskeaa, punaista, vaaleanpunaista, keltaista, petroolia, oliivia, kukikasta, autoista joustofroteeta. Tummanturkoosia ja pinkkiä velouria. Ruskeaa bambua. Ja ja ja ja. Eli nyt kannattaa kysellä sähköpostilla jos tilausta haluaa tehdä ;-D

Syksyn myötä kypärähatuillekin tulee taas tarvetta. Tässäpä yksi missä keskimmäinen neitokaisemme toimii mallina. Vähän oli pientä harmitusta ilmassa kun malliksi pyysin, joten ilme ei ehkä niin aurinkoinen ole.

Tylsästi toistan itseäni, mutta tuolla on työn alla sitä ja tätä, joten jos vielä puolessa välissä viikkoa saisi uuden päivityksen tehtyä!