No ainakin tuolla lunta satoi tänään ja paljon! Osa kyllä suli sitä mukaa pois, mutta on kuitenkin jotain jäljellä ja pakkastakin näyttäs olevan pari astetta. Mie tykkään talvesta. Ootan kunnon talvea ja pakkasia innolla! Tässä kuitenkin pientä esimakua:

Tuli tänään vähän ommeltuakin, omille taas. On tuossa pari muillekin menevää ompelusta vielä vaiheessa, mutta tänään oli omien vuoro saada jotain :)

Esikoiselle tein paidan. On iteasiassa Ottobren joku tunikamalli ja koko 110cm, mutta kun se on niiiiin leveä, niin pienellä helman pidentämisellä ja hihojen pidentämisillä siitä tuli n. 120cm kokoa oleva, reilu semmoinen. Eli leveys on tuon 110cm:sen.

Hups, kaulukseen vielä jääny tuo aputikki mikä on tarkoitus purkaa kyllä pois :-D Kauluksen kantit on siis tehty peitetikillä. Testasin taas sitä nauhanohjainta, mutta... Se on liian kapea! Helmassa on myös hyödynnetty peitetikkiä, on se ns. nurjapuoli tuossa päällipuolella. Antaa ihan kivasti ilmettä. Kangas on Nanson trikoota, palana ostettu.

Tässä vielä lisäyksenä se helmatikki lähempää: