Myllymuksujen ihanainen autokangas taipui paidaksi. Ostin vain 40cm tuota kangasta ja siitä sai 86/92 kokoisen paidan, sekä vielä jäi palanen. Hattuun, tai vaikka paitaan mihin tekisi eriväriset hihat. Tai sitten vaan tehosteeksi johonkin. Paita on tehty Ottobren raglahihaisen paidan kaavaa muokkaamalla. Tai siis muokattu lähinnä kapeammaksi. Kaava oli kokoa 92, mutta hihat on esimerkiksi just sopivat, että sanoisin kooksi ennemminkin 86/92. Kaula-aukko voisi olla himpun isompi, seuraavassa sitten!

Edellisen postauksen keltaiset joustofroteehousut kävi tuohon paitaan tosi hyvin! Toisaalta, varmaan käy punaiset ja oranssitkin. Tää muuten taitaa olla yksi harvoja autokuvioisia vaatteita mitä Onnilla on :) Enemminkin suosin eläinkuoseja, raitoja, palloja jne.

Kaulus ja hihat ja helmat on hurauteltu peitetikkikoneella. Kaulusta ei ole tehty sillä nauhankääntimellä, miun kärsivällisyys ei riitä sen vempeleen käyttöön... Tässä on taas ensin ompelukoneella hurautettu yks tikki ympäri ja sitten aseteltu peitetikkikoneeseen. Ompelukoneen harsintaompeleen napsin sitten kyllä pois, koska sehän ei joustanu yhtään.

Ja nyt kuvia, pikku-ukko on taas perinteisellä, vauhdikkaalla päällä, joten kuvia oli pieni haaste ottaa :-D

Seuraavaan kuvaan yritin saada näkyviin tuota reunamerkkiä, on IINU:lta tilattua, vaan eipä taida paljon selvää saada

Ja lopuksi sitten rauhallinenkin kuva: