Vaikka toki niitäkin... Helppoja ompeluksia nyt tullu tehtyä. Eli noita hattuja, muksuilla alkaa kohta olla aika kokoelma. Pieneksi jääneitäkin on, mutta ei tunnu tsi-hommat menevän kaupaksi hattujen kohdalla. Noh, ei se mitään, kaipa niillekin jatkokäyttäjiä löytyy.

Mutta asiaan. Tässä jokunen hattu:

Ensimmäisenä keskimmäiselle Hello Kittyä

Sitten esikoiselle toisenlaisella kuvalla vähän isompi Hello Kitty:

Ja sitten nuorimmainen toimii mallina, pojalla on vähän pienempi pää kuin hällä, kelle hattu on menossa, joten on vähän iso, mutta saanee selvän:

Huomasin (oho...), että noissa Hello Kitty -kuvien tikkauksessa olisi ollut järkevämpää käyttää kuitenkin mustaa lankaa ja tooooosi pientä tikkiä, että ei olisi jäänyt näkyviin. Mutta ei tuo valkoinen tikkaus käytössä onneksi niin paljoa erotu. Ja mikä tärkeintä, käyttäjiä ei häiritse yhtään :-D En uskalla pelkästään vaan silittää kun ajattelin, että alkaa repsottaa tms. ajan kanssa.

Ja sitten vaippoja. Noissa nyt ei ole muuta erikoista kuin, että noissa nepillisissä on ruoseenvärisessä erikoisuutena tuossa edessä koristeena kaksi pöllöneppiä :) Mallia olen entisestään pikkasen levittänyt takaosasta, näyttäisi olevan vähän parempi niin.

Tässäpä nämä. Hmm... se takki on edelleen ompelematta... Mutta ehkä joskus, ehkä joskus ;-D