Nyt ois ekat kokeilut peitetikkikoneella tehty :) Ja paitojen merkeissä. Tarkoitus on vielä tehä semmonen peitetikkikoneen esittelypostauskin, mutta näin iltasella ei jaksa alkaa kirjoittaa mitenkää järkiperäistä juttua :-D

Esikoiselle tein melkein valmiiksi froteepaidan sydämellä jo aiemmin. Odotin tuota konetta, että pääse harjoittelee vähän. Ja tytön paidasta onkin peitetikillä ommeltu helma ja hihat. Vähänhän nuo ekat päättelyt on, hmm..., ei niin hyvät, mutta ovat jo kuitenkin kestäneet käytössä yhen päivän, sekä pesun ja rummutuksen. Että ei ehkä ihan päin mäntyä ole päätelty, vaikka ei oikein olekaan. Mutta noista teknisistä jutuista myöhemmin tarkemmin. Siistiä jälkeä tuolla kyllä saa!

Ylläolevan kuvan kuvauspaikka oli tytön oma visio siitä, miten kuva otetaan :) Eli halusi tuonne kukan sekaan. Kuvissa tuo kaula-aukko näyttää jotenkin pieneltä, näyttää se siis livenäkin kun ei ole päällä. Mutta tyttö, kuka on tosi tarkka puristavista kaula-aukoista, suostuu tuota pitämään. Liekö se sitten ei kuitenkaan purista?

Helmassa ja hihoissa on eri tavalla toteutettu tuo tikki, pöhköä tehä noin, mutta kun halusin testata. Ja tuskin siihen kauheesti kukaan käytännössä ehtii kiinnittää huomiota.

Ja seuraava kokeilu on Onnille. Myllymuksuje raidallisesta joustofroteesta. Kaulusta ei ole tehty sillä nauhanohjaimella vaan ohjailin sen ihan ite tuonne peitetikkikoneeseen menemään. Onkin sitten vähän huonosti menny se tikki nurjalta, mutta kädet vapisten tuota tein, kun oli eka kaulus ja jännitti hirveesti! No, kiva tuosta kuitenkin miusta tuli. Helma ja hihansuut siis myös tuolla masiinalla vedetty. Nopeuttaa ihan älyttömästi!

Tästä yhdistelmästä tais tulla yks miun lempiasuja! On tosi pirteä värinen! Onnikin ylpeänä esittelee paitaansa ja hokee "äiti" :)

Sitten tein ihan silmät sikkuralla vielä yhen kypärämyssykokeilun, mikä ei onnistunut. Naama-aukko on ihan liian pieni. Onni on ihan South Parkin Kennyn näköinen kun myssyn vetää päähän :-D No, resorin voi leikata pois ja laittaa uuden tilalle. Mutta oli kyllä nopsa tuokin hurauttaa. Myssyssä on käytetty kolmineulaista pistoa. Nyt oon uskaltanu jo yhen neulan poistaakin ja kokeilla sitä nauhanohjaintakin.