Nyt on valmistunut, vihdoinkin!, isommalle pojalle haalarit. Näihin laitoin eteen vetoketjun, että käyttäjä saa itse puettua haalarit päälle ja pois :) Vetoketjun yläpäässä on neppi. Toivottavasti neppi vaan ei ole liian tiukka avata, se kyllä löystyy käytössä :) Mein oma neiti toimi mallina kun haalareita kuvasin. Komeasti kelta-valko-ruskearaidallisten haalareiden alla vaaleanpunainen Hello Kitty paita :-D Noo, menköön tän kerran...

Pikkasen on löysät mein neidille nämä, johtunee siitä, että tämä kohta 5-vuotias neiti painaa huimat 14kg... Eli ns. normaalipainoisen päällä ei pitäisi lököttää!

Ja seuraavaksi samaiselle pikkumiehelle menevät ruskeat joustofroteehousut, kestoprässeillä. Tyttökin näihin ihastui, että kuulema hälle pitää samanlaiset tehäkin!

Ja seuraavaksi projektista... Heh, no ei ole kummoinen projekti, mutta omalle pojalle yövillikset. Lankakaupassa myyjä sanoi, että tämä lanka on myös villahousuihin sopivaa, huopuvaa lankaa. Joten kokeillaan! Hällä oli tätä, Loftia ja sitä Loftin seuraajaa (mitä en nyt muista nimeltä). Ja tätä otin, vyötäröresorikin vielä vähän vaiheessa, mutta nuo värit on miusta niin nätit, että piti malttamattomana jo vähän kuvailla :-) Meinasin, jos ois takapuolen kohdalle suunnitellu tähden tai sydämen (sydän ois huomattavasti helpompi suunnitella!). Ja lanka on nimeltään Sublime, Organic Merino Wool dk. Ja miulla ei siis ole tuosta mitään aiempaa kokemusta.

No onhan noita apinataskuvaippoja jokunen valmistunu myös, mutta ei niitä viitti jokaista kuvata, samanlaisia kun ovat! Nukenvaatteita on myös tuolla... vaiheessa... Eli yläosat tehty, mutta alaosat puuttuu. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa :)