Ensimmäisenä muutama norjalainen hattu. Ja niin, ohjetta löytyy vaikkapa ystäväni blogista, eli http://viljavalla.blogspot.com/ . Ja nuo kaikki on tehty puikolla nr 5. Lankoina siis Polaris, Mambo ja Isoveli. Ihanimpia on nuo kaks ensimmäistä. Keltainen ja vihreä on vielä harjoitusversioita, eli pikkusia virheitä löytyy, mitkä näkee kun osaa etsiä ;-) Vaaleanpunainen onnistui jo miun mielestä ihan. Ja BabyBornin norjalainen on tehty Teddy-langasta, mikä oli tosi inhottavaa neulottavaa. Ne hiutuvat vaikeuttaa neulomista! Babybornin hatussa oli aloitussilmät 43, eli 5x6+13. Noissa keltaisessa ja vihreässä 8x6+13 ja v.punaisessa 9x6+13.

Tuo vihreä on Onnille vähän natku, että jahka se saa nauhat, se varmaan lähtee pienemmälle käyttäjälle :) Ja arvatkaas vaan mitä, se on nyt sitten lankafriikkiys kohta täällä!

Tässä vielä pari kuvaa neitistä tuo oma vaaleanpunainen myssy päässä:

Ja sitten vähän BabyBorn vaatteita. Tein tyttöjen kaverille, kenen 4-vuotissynttäreille ovat tänään menossa. Vähän oli taistelua tuon hupun nurjan puolen kanssa, tai siis sen kauluksen kanssa, mutta ehkäpä nukke ei tuosta hätkähdä :D Muuten ihan jees. Kaavat ihan päästä...