Kun on alkuun päästy, niin antaa mennä vaan.... ja niin eespäin lauloi Irwin, tosin näin absolutistina en voi laulaa samasta asiasta, mutta ompelusta pystyn. Kävi nimittäin to-pe -välisenä yönä, että olin jo kipittämässä nukkumaan, mutta ajattelin vähän vain hypistellä nahkatilkkuja mitkä kävin hakees kangaskaupasta. Ja Inkeroisen blogista löytyy inspiksen syy tai aiheuttaja tai liikkeelle paneva voima :-D Käytiin torstaina nääs heillä kylässä ja varma tossukuume saatu :-D No, menin siis alkuyöstä hypistelee niitä nahkapaloja ja hypistelyn tuloksena perjantai aamuna kerhossa autuaasti haukoitteleva äiti ja nämä:

Tuo lanka ei ole tossuista vaan tuosta miun ompelutilan matosta, mistä löytyy ehkä jokunen muukin lanka... Työn jälki ei ole täysin priimaa, mutta oon ihan tyytyväinen, kun ottaa huomioon, että en ole koskaan ennen nahkaa ommellu tai tossuja tehnyt. Ja ihan tavan ompeluneulalla ompelin ja ompelukoneella siis.

Peitetikkikonettakin tullu testattua jo urakalla, katotaan josko illemmalla saisin niitä vielä laiteltua :) Yleisön pyynnöstä, jos yrittäsin vähän tehä eri postauksia eri aiheista. En lupaa täysin, mutta jos ees vähän jakaisin näitä :)