Juups, viikossa taas saanu tehtyä vähän kaikenlaista. Jos nyt aloittaisi esikoisen mekosta. Neidillä on eskarissa tällä viikolla valokuvaus. Sanoin tytölle sitten, että lähetäänkin vähän shoppailee. Neiti tuumas, ei kun äiti tekee. No äiti teki. Vielä nepit puuttuu, kun ne pitää laittaa mittojen mukaan. On tyköistuva ja ainakin koesovituksessa istui hyvin tytölle. Ei tuossa lattialla ehkä pääse oikeuksiinsa.

Nuo kaulukset ei kyllä ollu mikään helppo rasti... Ehkä jos olisi ollu ohjeet, niin olisi helpompaa ollut. Mutta kun menin sitten tuonkin muokkailee ja muuttelee, niin... No, kyllä ne nyt suht hyvät on. Kauluksen takana, taitteen alla on v.pun/kukikas satiininauha. Se nyt ei periaatteessa näy muuten, kuin jos kaulukset sattuu vähän nousee niskasta.

Sitten vuorossa housuja. Ja materiaalina tietysti joustofrotee. Miusta se on kesällä kiva matsku, velouria ei tule kesällä käytettyä ollenkaan. Jotenkin tykkään, että se ei kesällä käy. Makuasia tietenkin!

Näistä nuo isommat saapi ostaa ken haluaa :) Nuo pienemmät onkin Onnille ihan reilun sopivat. Eli nuo pienemmät on n.80/86 ja isommat n.92cm. Ja 15e on housuilla hintaa :) mikunloki@gmail.com

Ja tässäpä vielä kuvia käyttäjän kera. Huomatkaa elegantti kesälook aurinkolasien kera :-D

Noista kuvista ehkä näkyykin, että noissa Onnin kokoisissa jostain syystä nuo kohdistukset ei saumoissa ihan osunu nappiin. Ajattelin jo, että tuleeko noista kaapintäytettä vaan, mutta pojalla on niin kova vauhti koko ajan päällä, että ei niitä kerkiä huomaamaan :-D Isommissa menee kohdistukset normaalisti.

Ja viimeisenä sitten limepallo trikoohattu. Jätkällä on t.sin-lime -värinen Reimatecin haalari viime syksyltä odottamassa ja tuon pitäisi sen kanssa matsata.