...niitä olisi nyt tarjolla Hymy. Ensimmäisenä esittelyvuoroon pääsee raitahaalarit Eurokankaan velourista. Mitä en enää by-the-way osta... Raivostuttavaa ommeltavaa kun on tottunu Myllymuksujen napakohin kankaisiin! Ja raitojen kohistuksetkaan ei oikein onnistunut, tai kaikkialla muualla onnistu, mutta haarasauma meni keturalleen. Kyllä nuo tänään jätkällä päällä oli kerhossa, eikä nuo nyt tuolla elohopealla paljon käytössä näy. Mutta miun silmään ne käy... Ja tuo kangas muuten todellakin kutistuu!! Mie kun en pahemmin esipese kankaita ennen ompelua, ja Myllymuksujen kankaiden kanssa ei ole ongelmia ollukaan koskaan! Mutta nää siis tuli hitsin reilut, ajattelin, että pesen ja rummutan ensin, ja sitten jos on isot, niin lyhennän lahkeita. No ei tarvinnu lyhentää, ne on just sopivat! Tai siis menee nyt vähän aikaa, mutta ei noita tosiaan tarvi lyhennellä.

Seuraavaksi, ennen nukkumaan menoa piti ommella tuosta ihanasta, myöskin Eurokankaan kankaasta, tytölle mekko/tunika. Hmm... ajatuksena oli tehä keskimmäiselle, eli kokoa 98/104, mutta pikkasen tein reilumman, että menee kauemmin... Noo, se on noin passeli tytölle, kuka käyttää kokoa 122cm! Mutta voihan se olla, että pesun jälkeen menee toiselle tytölle. Tämä oli tytöllä tänään eskarissa päällä ja sai kivasti kehuja, tuli hyvä mieli!

Voihan se olla, että tuon kankaan vaikea ommeltavuus saattoi johtua myös siitä, että en eilen syöny oikeestaan just mitään ja olin aika väsyny (suomennettuna vähän kireä :-D ) joten ehkä se kangaskin ärsytti. Joten jos paremmalla fiiliksellä tekis toiset haalarit vielä.