Siis taskuvaippoja tarkoitan :)

Mallia on otettu hyvin pitkälti Tirsokkaan Taskutirsokkaasta. On ihan sikahyvä malli mein jätkälle! Tosin kuminauhoja ei voi laittaa kujaan, koska silloin lorottaa pissat lahkeesta yli. Mutta näin toimii. Ja hetihän niitä piti kasa tehä. Iteasiassa kankaita on/on tulossa varmaan pariinkymmeneen uuteen... Vielä kun jostain repisi aikaa tehä ne!

Tässä vähän kuvaa, kaikki tämän hetkiset ei ole tosin kuvassa kun on pesussa. Ainakin yksi norsu ja kait jotain yksivärisiä puuttuu.

Ja aikomuksena olisi vielä ommella; vihreitä, v.turkooseja, t.turkooseja, pallokuvioisia, v.keltaisia, ruosteen värisiä, ruohonvihreitä, autokuosisia ainakin. Että hommaa kyllä riittää. Periaatteessa sisätäyttöjä on nyt reilusti, eli jos joku on kiinnostunut, niin voi vaikka laittaa viestiä jonkuin foorumina kautta jos sieltä miut tuntee tai sitten kertoo oman säpon :) Miulla kun ei ole kuin yksi ainoa sähköposti, niin en sitä nyt ihan näin viitsi huudella. PItäisi kyllä hankkia varmaan joku tuntemattomampi osoitteinen posti!

Ainiin, ja se kuva:

Ja voi jestas, että on taas keltainen kuva! PItäisi varmaan perehtyä tuon kameran asetuksiin paremmin...

Sisäpinnat ovat kahdessa pöllövaipassa apinabambu, yhdessä pöllössä coolmax ja yhdessä pöllössä apilabambu. Ruskeassa coolmax. Keltaisessa apilabambu. Vaaleanpunaisessa ruskea apinabambu. Ja erikoisuutena noissa parissa pöllössä on myös pöllönepit :)