Tänään sain viimeisteltyä maastorepun ihan valmiiksi. Tai no unituki uupuu, mutta en taida sitä tehäkään. Ja iteasiassa saatan tuon repun laittaa myyntiinkiin, meinasin vielä Manduca-repun tilata nääs. Ja noita tsi-reppuja tulee varmasti tehtyä vielä useampikin lisää.... Mutta enemmittä puheitta, tässä maastoreppu. Mustat osat mustaa puuvillakangasta ja tuo koristekuvio maastokangasta. Olkaimissa pehmusteena vanua ja vyötärötuki on solumuovia. Tässä on hyödynnetty tarpeeton reppu siten, että siitä on otettu noihin olkahihnoihin nuo kiristyssysteemit. Action kuvaa ei nyt ole laittaa, mutta tämmöset kyllä;

Sitten ompelin jäpikälle ihanaiset joustofroteehousut. On nimittäin niin pehmoiset ja kaikinpuolin ihanat, että noita pitää ommella lisää! Ja oli nopsat toteuttaa, kaavan otin suuri käsityö -lehdestä, on Myllymuksujen bambukangashousujen kaavalla tehty, tosin jonkinmoisilla muokkauksilla toki!

Sokkopöllö; mie keskityn ajan kanssa siihen siun blogin systeemiin :)

 

Seuraavat projektit olisi varmaan ihan tylsästi vaippoja. Poika tarviaisi sisävaippoja lisää, taskut ei oikein tunnu enää toimivan ja niin, onhan se villa vaan niin yliveto. Ai hitsi, siitä tulikin mieleen, että tein ihan täydelliset villakuoret ja niistä ei ole nyt kuvaa!!! Pitääkin seuraavan kirjoitukseen yrittää saada niistäkin kuva!