..aurinkoista tietä eteenpäin. Joo, alkaakohan nää miun laulumuunnelmat ja pätkät jo häiritä kuin montaa :-D Jeps, ja jatkoa piisaa:

Mutta tuopas olikin pätkä tunnetusta "Tunteellinen siili" -lorusta.

Tämmöinen siilitrio lähti marssimaan tänään uuteen kotiin :) Lisäksi on valmistunut perusyksivärisiä punaisia joustofroteehousuja. Ne on ihan huiput pojalla! Ihanat, värikkäät ja peruspunainen käy niin hyvin pojalle! Aijoo, teinhän mie vielä yhet siilihousut, ne on tuolla mein keskimmäisellä käytössä. On tuommoset tummanpunaiset, ruskealla Onnensiilillä varustettuna :) Ja ovat ihan lempparit! Niin, ja taisinhan mie tehä samaiselle neidille kukkahousutkin :-D Ja ja ja... Mutta edelleenkin siis taistelen tän himputin läppärin ja tän näytönohjaimen vikojen kanssa, joten tämmönen pikapostaus. Sitä kun ei tiiä yhtään millon tää poksahtaa! Uusi kone on kyllä jo tilattu ja maksettu, että pitäisi varmaan parin-kolmen päivän sisällä olla täällä!

Ja arvatkaapa mitä!!! Tadaa!!! Peitetikkikone on laitettu tänään matkaan!! Heh, näistä ostohehkutuksista voi päätellä, että paljon muuta ei vähään aikaan shoppaillakaan... No, mutta noista molemmista pitäisi olla iloa pitkäksi aikaa. Nyt vaan jännityksellä ootan, että osaanko koko vekotinta käyttää.

Ja nyt miku vaikenee ja painuu unten maille :)