Meidän lähipiiristä pieni poika sairastui ja joutui sairaalaan. Tein hänelle siili-pipon ja toivon, että se toisi vähän onnea. Olkoon siis siili nimeltään tästä eteenpäin onnensiili :) 

Muitakin hattuja on tullut tehtyä :) Ja onneton huonomuistinen kun olen, niin osassa on noita sivulappuja, osassa ei... Eli jos tilailet miulta hattua, niin vinkkaapa tuosta sivumerkistä jos sen haluat :-D

Tässä myös ihanainen mallikin, kuva siis suoraan käyttäjältä itseltään :) Kuten seuraavakin kuva. Enhän mie ees muistanu kuvata näitä hattuja ite...Kiitos kuvista siis!!

Sitten sarjassamme surkea asettelu kuvaan... Kiva hattu tuli, mutta nyt on tässä kuvaajassa vähän vikaa :-D Äsken vauhdilla kuvasin ja noh, kyllähän siitä taas selvän saa, mutta...

Viimeisin hattu menee kaverin poitsulle syksykelien lämmikkeeksi:

Noita viimesiä pipoja on meillä itelläkin pari kipaletta. Kivan ohut, mutta kuitenkin lämmittää. Mahtuu myös hyvin pyöräilykypärän alle! Onni tykkää potkutella puky-potkupyörällään hirveetä kyytiä ja todellakin pitää olla kypärä aina päässä! Toki muutenkin, mutta kaverin perässä saa ite hölkätä, että kestää vauhdissa :-D Videotakin löytyy, mutta kun en mie onneton osaa tänne mitään videoita laittaa! Suosittelen kyllä tuota vempelettä ihan täysin! PikkuSiili myy ainakin.

Yhdet piparikukkahousutkin tuli tehtyä. On tuo kangas kyllä niin raikas! Onnillekin meinasin siitä jotain tehdä, en vaan vielä tiiä mitä!

Brumm brumm, kuten Onni sanoo. Eli autohousut. Näistä oli toive, että kuplavolkkari, hyvin pelkistettynä, mutta olisikohan tuo perä pitäny olla kuitenkin viisto?? No, jos nää ei käy, niin tehdään toiset! Kyllä noille löytyy käyttöä sitten täälläkin :) Aika metkat tuli miusta, idea siis ei ole alunperin miulta iteltä, vaan oli toive!

Tuolla pöydällä on tulossa kunnon siilimarssi, mutta kun ne ei voineet vielä kuvaan astella kun niiltä reppanoilta puuttuu silmät! Liekö vielä niin vauvoja, mutta jahka silmät aukeaa, niin nappasen kuvaa :) Ja taitaa siellä olla jotain muutakin :-D

Peitetikkikonetta täällä odotellaan edelleenkin malttamattomana!!! Jospa jo tällä viikolla! Kun ei nyt vaan käy niin, että kun oikein innolla oottaa, niin jotain käy ja koko konetta ei ees saa. Odottavan aika vaan on niiiiin pitkä!