Joku varmaan huomannutkin, että tuossa kuvauskohdassa on vähän teksti muuttunut :) Eli enää en ota paljoakaan tilauksesta ompelujuttuja. On aivan ihanaa, kun ihmiset tykkäävät miun ompeluista ja haluavat niitä itselleen, se oikeasti antaa todella hyvän mielen! Mutta meillä on tarkoitus pitää lapset kotihoidossa niin pitkään kuin mahdollista ja nyt tultiin siihen pisteeseen, että joko perustan yritystä ja laitan lapset ainakin yhtenä päivänä viikossa hoitoon ulkopuoliselle, tai sitten vähennän ompeluita ja touhuan lasten kanssa. Valitsin viimesimmän :) Eihän sitä koskaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta ainakin tällä hetkellä mennään näin.

Suuri kiitos kaikille ihanille ihmisille, ketkä ovat arvostaneet ompeluitani myös siten, että ovat halunneet itselleen näitä! On oikeasti ollut mukavaa tehdä myös muille, mutta nyt tilauksia tosiaan alkoi tulla niin paljon, että tällä systeemillä ei homma enää toimi. Ja voimavarat ei muuhun riitä. Perhe menee kuitenkin kaiken edelle :)

Blogi jatkuu entisellään, ehkä monipuolistuukin kun alan kokeilla erilaisia juttuja ;)  Ja ihan kokonaan en lopeta muille ompelemista, eli joskus kun aikaa on, onnistuu sekin.

Kiitos ihanat rakkaat blogin seuraajat, on ihanaa, että blogi kuitenkin huomiota saanut! Ja toivottavasti saa jatkossakin :)