Ja tänään sain valmiiksi jäpikälle kolme keväistä keltaista taskuvaippaa. Aivan houkuttelevan värisiä :-) Vielä jos olisi ollut jotain kivoja merkkejä laittaa koristeeksi, mutta ei haittaa. En mie toisaalta niistä ylimääräisistä hörhellyksistä niin perustakaan, simppeli on kaunista.

Matskut näissä taskuissa on; ulkopinta br-pulia ja sisäpinta bambufleeceä. Kumpparit framilonia.

Ja kun sain pojan nukahtamaan ulos päiväunille, niin surautin joutessani yhen yövaipankin. Läppien tekemisessä on vielä kyllä harjoittelun varaa, mutta omalle lapselle yökäyttöön oikein hyvät! Ja kyllä tuo kangas on miusta ihanaa :-) Tänään hain postista ja tuo tuossa sitä nyt on. Ja iteasiassa mietin, että raaskinko kaikesta tuosta tehä vaippoja, vai pitäisikö tehä housutkin pojalle. Vois olla aika kivat ruskean bodyn kera.

Tuossa on siis ulkopinta joustofroteeta, vahvikekankaana bambuhamppucollege ja sisäpintana bambufleece. Imuina on hamppufleeceläppä (kaksinkertainen) ja bambufleeceläppä (3-4 krt, on tehty taas jämäpaloista). Joten tuohon kun heittää lisäksi Bamboo fold it:n niin kyllä riittää mein pojalle yövaipaksi!