...mukavuudesta tinkimättä! Esikoinen etenkin tykkää vaan väljemmistä housuista. Yhtään ei saa housut kiristää ja puristaa. Onkin tähän asti ollu täysin lökärityyppi, mutta kun on tehty vähän töitä, on löydetty myös mukavan tuntuisia farkkuja. Tänään sitten operoin vähän noita kangasvarastoja. Tämmöstäkin tullu hommattua, eli ruudullista, rusehtavan sävyistä todella ohutta ja joustavaa samettia. Hyödynsin tuota miun perushousukaavaa ja ihan kivat pöksyt tulikin! Tein koko triolle omansa, ja vielä jäi kangasta ylikin. On oikeasti tosi kivat, menee melkein joustofroteehousuista, mutta on siistin housun näköiset. Mukavuudesta kertonee se, että esikoinen kun sovitti näitä, niin lähti nää jalassa ulos leikkeihin :)

Toki housuihin ois voinut tehdä vaikkapa taskut, olisi taas antanu lisäilmettä, mutta olkoon nää nyt harjoitusversiot ja mahdollisimman basicit. Sivusaumoja ei ole, ainoastaan sisäsaumassa.

Onniakin pyysin poseeraamaan ja hänen nykyinen valokuvausasento on seuraava :-D

Onnihan on tosi luikku, eli kaupasta ei tämmösiä housuja istuvana löydäkään, joten tää resorivyötärö on myös tässä suhteessa täydellinen, kestää jalassa, eikä purista.

Keskimmäisen pöksyistä ei kuvaa olekaan, ja sille on ihan selityskin, eli ruskea resori loppui kesken. No sitä saa helposti lisää ja ihan samanlaisethan ne on kuin nääkin!