No nyt alkaa vähän jo edetä nää miun rojektit! Eli tänään sain valmiiksi kolme kappaletta imetyspaitoja. Toissa iltana tilanne oli tämä;

Ja tänään sitten tilanne on tämä;

Nopeita nuo on tehä kun mitkä! Seuraavaksi voisi tehä esim. mustia :-D Joo, kaikki ketkä miut tuntee, tietää, että nykysin pukeudun pääasiassa mustaan, oikein hyvä väri ;-) Mutta siinä yksi syy, että kesäksi tein noita värikkäämpiä. Iteasiassa oon tehny aiemminkin Nanson punavalkoisesta trikoosta vaan ei se käy miulle ei yhtään! Jospa nää nyt kävisi...

Jotenkin nuo on nyt tuohon aseteltu hassusti, vaan oikeasti jopa istuvat ihan jees päällä :)

Lisäksi noita kesätäyttöjä olen jäpikälle väsäillyt. Vielä kymmenkunta ainakin pitäis tehä.

Vaippalistalla on myös villakuorien tekoa. Meinasin Cuddlebunsin kaavalla, ostin vallan niitä CB-merkkejäkin. Ja omenanvihreää villakangasta tilasin PikkuAuringosta, sisäpinnaksi on Myllymuksuilta tulossa merinointerlockia, luonnonvaaleana.

Ai joo ja sitten vielä action kuvaa kantorepusta. Siitä puuttuu edelleen edestä se varmistuslenkki (otin Ergosta ergon oman lenkin ja oon sitä käyttäny...) samoten puuttuu unituen kiinnitysnepit. Noo, kyllähän ne kerkee. Lisäksi pitäisi tehä se toinen reppu, maastokuosilla. Isännälle siis!

Ja sitten! TADAA! Mie tilaan uuden ompelukoneen!!! Brother XL3500. Vaikuttaisi aika jees masiinalta. Jenkeistä olisi löytyny iiiihania kirjovia koneita sikaedullisesti, vaan se lafka ei toimita Suomeen. Laitoin sähköpostiakin, mutta eivät vastaa. Harmi.

Lauralle kiitos kommenteista :-) Ja todella mukava kuulla, että vaipat ovat olleet hyviä!