Nyt on viikon aikana tullut kankaita sieltä sun täältä ja vähän vielä muualtakin :-D On tullu ruskeaa apinabambua pieni pätkä. Vähän isommat pätkät ruskea-kelta-valko-raidallista joustofroteeta ja v.pun-ruskea-valko-raidallista joustista. Lisäksi myös ruskeaa ja v.sinistä velouria. Ja taitaapi vielä olla matkalla Onnin vaippoihin apinakuvioista br-pulia. Ja hmm... taishan niitä olla vielä aikamoinen kasa muitakin :-D Mutta kaiken ihanimmat kankaat tuli ystävältä <3 Niistä tulee noille mukeloille jos jotakin, noista ensin mainituista tulee siis muillekin, mutta näistä saaduista olisi tarkoitus toki tehdä omille! Ja tässä pientä esimakua joustofroteesta ja puuvillasta:

Ja noita kankaita oli tääääysi iso korillinen, joten ehkä jotain tosi retroa vielä luvassa :-D

Nyt on valmiina taas yksi apinabambuinen kypärämyssy, se lähtee yhdelle suloiselle pojalle :) Lisäksi ompelun alla on yhdet ruskeat joustofroteiset haalarit, nekin lähdössä eteenpäin! Ja tarkoitus olisi tällä viikolla jokunen muukin saada valmiiksi, katotaan kuin käy :)

Ja astuupa kuvaan vielä yksi hattu! Näitä meillä on tosin kaksi, kummallakin tytöllä omansa :) Näistä en kyllä ota yhtään kunniaa itselle, nämä ovat kokonaan mummin tekemät. Ja ihanat ovatkin!

Kuvassa ehkä hieman venyneen näköinen, mutta johtunee siitä, että ollut kovassa käytössä jo!