Sitä kun luulee osaavansa, saa nenilleen ja huomaa, että ei osaakaan yhtään mitään. Näin kävi peitetikkikoneen harjoittelun kanssa. Ja tää valopää sitten teki näitä alkuharjoitteluja niinkin edullisella kankaalla kuin ketut ja karhut... Onnille siis paidan tein. Ja oikeestaan joka kohdassa sössin. Eikun joo, helma meni kerrasta hyvin :-D No, kyllä tuota pitää, mutta ei todella ole priima. Ja ei ehkä ihan niin selkeästi kuvissa näy, että pikkuvirheitä on täynnä. Noo, kiva kangas kyllä vähän on lieventävänä asianhaarana. Ja kun nyt on näin kovin hehkutettu paitaa, laitetaas kuvia:

Täytyy kyllä sanoa, että tuosta kuosista tykkään tosi paljon! Liekö pitää lisää ostaa, että saisi yhen onnistuneen version tehtyä.

Ja vaikka otsakkeessa lukeekin pelkät elikot, laitetaas nyt nää limet housut vielä. Näissä on nuo kestoprässit, mitä oon aiemmin tehnyt kumpparittomiin housuihin, eli suoralahkeisiin. Kivasti nuo prässit miusta käy kumppareidenkin kanssa, vai mitä mieltä ootte?

Tänään valmistui vähän sitä ja tätä pirteästä keltaisesta :) Josko huomenna vaikka pari otostakin kerkeisi ottaa.

Vihdoin! Nimittäin nyt on käytössä uusi kone ja jospa tää päivittäminen tosiaan vähän helpottuisi. Oli sillä vanhalla koneella aikamoista säätämistä kun näyttö väpätti ja säpätti koko ajan.