Eikös virtahepoa sanota myös hipoksi? Ja eikös tuossa kankaassa nuo möykyt ole virtahepoja? Tämän kankaan ostin huutiksesta ja pala riitti just sopivasti keskimmäisen neidin takkiin ja vielä taitaa irrota Onnimiehelle housut tai hattu :) Tyttö tykästyi takkin ihan kympillä! Tykkään mie kyllä itekin. Vaikka helma vielä uusiksi meneekin. Se ei ihan onnistunu kun yliväsyneenä kiireessä yritti saada valmista aikaseksi. Hitsi kun noita kivoja kankaita löytyisi täältä maaltakin! Sukulainen soitteli eilen Ikeasta, mutta ei siellä enää ollu näkyny tuota kangasta. Tuota ois toisen värisenä voinu käyttää muuhun.

No, enemmittä puheitta, neidin akrobatiaesittelyt, tyttö on siis kohta 5,5vuotias, ja seisoo erittäin sujuvasti päällään. Halusi kuvissakin esitellä taitojaan :)

Ensin kuitenkin loikitaan kuten sammakko:

Sitten asemiin:

Ja koivet kohti kattoa:

Jes!

Ja jos nyt yritettäs pari ihan asiallistakin otosta:

Ulkokankaana on siis ihan peruspuuvilla, sisäkankaana Eurokankaasta ostettu vähän paksumpi tikkikangas. On siis himpun paksumpaa kuin aiemmin tehty norsutakki, mutta onpahan lämpimämpi. Norsutakki onkin ollu jo kovassa käytössä! Tuo tikkivuori on näillä keleillä just täydellinen :) Hippo-takissa kiinnityksenä vetoketju ja hihansuissa ja hupussa resorit. Kaava on muokattu alunperin jostain Ottobren pupu-takki -kaavasta. Ja vieläkin joutuu muokkaukseen vähän lisää.

Ja eihän tässä ihan laakereilla ole oltu, kasa housujakin tuli viimeisteltyä tänään :)