And our friends are all aboard,
Many more of them live next door,
And the band begins to play...
(Beatles, Yellow submarine)

Tuommonen laulu tällä kertaa soinu päässä. Ja ehkäpä se selittyy tän pläjäyksen värimaailmasta. Eipä sillä, Beatles iskee kyllä muutenkin millon vaan :)

Mie voisin nimittää tän erään retrokankaan kohta epäonnistuneiden ompelujen kankaaksi. Siitä on tehty liivari. Meni ihan pieleen, ei koskaan ees kuvattu. Tehty yks retrolakki, tuli ihan sikaiso! Ei käy näille muksuille. Tai ehkä esikolle, mutta ei suostu pitämään. Nyt tein sillä Kivat-myssyn kaavalla hatun. Ja joo, se on keskimmäiselle liian pieni. Resori tulee ehkä vähän turhan reilusti kasvoille. Eli piloille meni. Hattivatti soikoon! No, laitan kuvat kumminkin, kun ei se nyt ihan huono ole. Koko vaan mättää eniten. Pitänee jolleen pienemmälle vielä kokeilla. Onni tuota ei kuitenkaan tuu pitäneeksi. Sisävuori on muuten v.punaista joustofroteeta, se ei näy kuvassa kunnolla.

Keltaista joustofroteeta tullu työstettyä tässä ihan urakalla. Isompaa ja pienempää housua ja paita. Paita on taas tuommonen testiversio. Ei ihan priima, mutta Onnin käytössä oikein jees :) Peitetikillä tehty tuo kaulus, mikä ei 100% onnistunut, mutta siis välttävä. Saumojen ylikin hurautin, niin litistyi nuo saumat, en vaan sitten keskittyny tarpeeksi sen sauman asetteluun, niin se alusta vähän kiertää siellä tikin alla, siis saumurisauma. Ei näy päällepäin, eikä paina kun on litussa alla, mutta nurjalta näkyy kuitenkin. Lisäksi tuon kauluksen saumakohta tuli eteen, vaikka järkevämpi ois ollu taakse. Toisaalta, tuo nappi antoi kivasti ilmettä muuten yksiväriselle paidalle. Tuota kaavaa pitää kyllä vielä muokata, haluan Onnille semmosen ihan nakkipaidan. Tuo ei ole täysin tyköistuva mein laiheliinille, mutta tuosta on hyvä jatkaa :)

Paidasta otin kuvaa salaman kanssa ja ilman, aika paljon tulee värieroa! Todellisuus lienee noiden välimaastosta.

Pienemmät housut on myös vähän kokeiluversiot. Lahkeet on tehty peitetikkikoneella. Tuli ihanan ohkaiset saumat! Tuota varmaan tulee jatkossa käytettyäkin.

Näin keväisissä väreissä oltiin liikkeellä tänään! Ihan kiva piristysruiske tähän syksyn pimeisiin iltoihin :)