Kevätauringonpaisteen kunniaksi lisään auringonoranssista joustofroteesta tehdyt haalarit :) Aivan ihana väri! Nää haalarit ei jää meille, mutta samanlaiset joutuu kyllä varmaan tuolla Onnimiehellekin tekemään! Tosi pirtsakka väri ja vaikka ruskean kanssa tosi kiva. Näissä, kuten lähes kaikissa miun tekemissä haalareissa on lahkeensuissa kuminauhanpujotusmahdollisuus, jos lahkeet on alkuun reilut. Takana keltaiset, pupukaiverretut nepit. Olisin laittanut tähtinepit, mutta niissä oli liian lyhkäset kannat tuohon kauluksen kohtaan, ja päädyin sitten pupuneppeihin :)

Hups, onpas tuo lahje hassusti jääny tuohon, on kyllä ihan suora!

Ja sitten tuli ommeltua parit apinavaipat, nämäkin eteenpäin lähdössä :) Kaavana Miku-kaava ;-D Eli ajan kanssa muokkautunu tämmöiseksi ja nyt varmaan alkaa olla jo aika valmis kaava. Suht leveä haarasta, koska on tehty mein jätkää varten ja rimppakintulla jos on kauhean kapea vaippa ja paljon imuja, niin kaikki lorisee suloisesti lahkeesta pihalle... Ja enemmittä höpinöittä kuva. Toinen S-kokoa, toinen M-kokoa.

Antanette toivon mukaan anteeksi nämä miun asettelut näissä kuvissa. Ei ole vahva puoleni näköjään :-D Mutta kaipa näistä selvän saa. Seuraavana on vuorossa parit taskut tarroilla ja Onnille vihreät joustofroteehousut. Ostin Pikku-Auringosta ihanaa vihreää joustofroteeta. Siitä tais muutenkin tulla yksi miun lempikauppa, postikulutkin on ihan jees :) Ja hinnat yleensä. Ja nopea palvelu :) Ja nyt syömään!