No on jääny vähän huonoille kantimille tää blogin päivitys, mutta on sentäs jotain tullu tehtyä kuitenkin! Mistähän alkaisi... No, vaikkapa norjalaisesta. Tällä kertaa vuorossa oli hattu esikoiselle ja piristykseksi laitoin heijastimenkin :) Hattu on ollu jo kovassa käytössä, joten ehkä vähän vanuneen oloinen... Tytöt tykkää noista hatuista ihan hurjasti, nähtävästi on niin mukavan tuntuinen päässä.

Väri on siis pinkki, tuo kuva ainakin miun näytöllä näyttää jopa oranssihtavalta.

Sitten laitetaan vähän liivareita. Nyt vaan toivotaan, että ystäväni ei tätä päivitystä lue ennen huomisiltaa ;-) On siis menossa hänen suloiselle tyttärelleen lahjaksi;

Vähän vielä tuossa saumat on hassusti kun en ollu kuvausta varten ehtiny pestä ja rummuttaa. Ommellessa aina nuo tuppaa jäämään noin, mutta pesun jälkeen on tasaista jälkeä :)

Seuraava pienempi liivari meni samalle tytölle keskiviikkona, kaverisynttäreille lahjana. Mein tytöt veivät siis tuon setin juhliin mennessään:

Ja onpa muuten toooooosi tumma kuva :( Tuo mein kamera ei tosiaan ole mikään huippuvempele. Mutta ehkäpä tuosta kuitenkin jotain saa selvää. Vähän tuli helmasta pitkä, mutta ehkäpä tuo beibbari ei niin kauheasti asiasta murehdi ;)

Ja joustofroteella jatketaan. Tänään valmistui eräälle pienelle pojalle haalarit, pitääkin laitella hänen äidilleen tänään viestiä, että haalarit ois valmiit. Eli tilaustyönä nuo tehty :) Onnimiehellähän on samanlaiset, tosi pirtsakka väri kyllä! Ja näissä sama homma, pesemättä ja rummuttamatta ompelun jälkeen on. Tällä hetkellä kyllä pyörivät jo koneessa :)

Ja viimeisenä mein omalle pikkuapinalle vähän apinoita :-D Kaksi noita taskuja surauttelin, mutta mitä noita jokaista kuvaamaan, yhestäkin selvän saa :) Pikkasen on taas kaavaa muokkailtu, nyt vähän haaraosaan laitettu leveyttä lisää, mahtuu paremmin imuja. Ja siivekkeitä vähän levennetty myös. En tiiä tykkäänkö noista siivekkeistäkään enää, pitäsköhän seuraavaan tehä ihan neliskanttiset.

Tässähän näitä. Vielä tuolla olisi ollut iteasiassa yhelle vähän isommalle pojalle ommellut kestoprässijoustofroteehousut ja raitahaalarit, mutta haalareista uupuu vetoketju (en muista ostaa sitä koskaan *nolona*). Samoten työn alla on jokunen bambuinen kypärämyssy. Mutta eiköhän nämä nyt riitä tällä erää :)