Onnimiehelle tuli tehtyä aika pinkeät haalarit, ja tykkään! Tuo väri vähän epäilytti, mutta kun kangas tuli, niin ihastuin. Ja vinkkinä, että tuosta kankaan jämästä vielä yhdet hoikanpojan haalarit irtoaa tai mekko ;-) Jos joku haluaa siis tilata.

Takana tuo neppikiinnitys. Vähän muutin tuota kanttien laittoa, menee nyt vielä paremmin :) Koko ajan sitä kehittyy kun yhtä mallia tekee lisää ja lisää ja lisää... Hih, kohta jätkällä ei kaapissa ole muuta kuin velour- tai joustofroteehaalareita :-D Mutta kun äiti tykkää niitä ommella...  Ja eipä siinä, Onni kyllä viihtyy noissa, ei vyötäröllä ole mitään puristavia kumppareita!

Ja nämä haalarit tuli ommeltua eilen kun ystäväni oli meillä kylässä, hänen blogistaan saman hetken ompelun tulokset varmaan luettavissa myös kohta ;-) Ja sehän on vanha tuttu http://viljavalla.blogspot.com

Olisi muuten ihan tosi mukavaa kun olisi jotain järjestettyjä ompelu- tai neulontapäiviä/iltoja! Siis useamman ihmisen kesken, aika joutuisaa hommaa kun saa höpötellä samalla!

Ja nyt niitä kuvia: