Voisin sanoa, että tänään oli tehokas päivä :) Päivän saldo (hih, tähän mennessä...) yksi v.punainen velourhattu, yksi raidallinen pipo, tai oikeestaan noihen hattujen viimeistely, aloitin ne eilen. Sitten lisäksi kokonaan tänään, leikkauksista alkaen neljä taskuvaippaa. Pojalle tuntuu tuo coolmax nyt käyvän tosi hyvin ihoa vasten joten näissä kaikissa on sisäpintana coolmax. Ja vitsit mie olen ihastunu noihin tähtineppeihin! Voi kun tulisi muunkin mallisia, vai onkohan niitä jo?!

No, mutta tässä vähän vielä kuvia. Ensin vaaleanpunainen velourhattu ruskealla veloursydämellä. Sydän on ihan symmetrinen kyllä! Vaikka tuossa kuvassa näyttää erityisen epämääräiseltä... Ja tuota ei ole vielä pesty&rummutettu, joten on tuota nukkaa. Siistiytyy kyllä kun pesen!

Sitten mallina saa toimia meidän mister aurinko, tämän hatun malli on jälleen kopsattu Tirsokkaan sivuilta. Kun ei raaski ostaa aitoa, niin pitää soveltaa ite.Aitoa Tirsokasta en siis ole koskaan edes livenä nähnyt! Näitä hattuja pojalla on toinenkin, turkoosista joustofroteesta, lenksut on siinä sateenkaarijoustista ja samanlainen merkki edessä kuin tässäkin. Heh, merkki onkin tosi "merkki", ihan br-pul-tilkuista esikoisen kanssa noita leikeltiin!

Ja sitten noita taskuvaippoja. Pitäähän pojalle vaippoja saada... Oikeasti, mie haluan, että noita on niin paljon, että ei tarvi yhtään, missään tilanteessa, miettiä, että riittääkö meillä vaipat!!

Ja tässä vielä neppejä lähempää:

Hmm... olisinkohan eräässäkin päivityksessä maininnut, että yövaippoja pitäisi tehdä... No niitä en tunnu saavan aikaseksi sitten millään! Mutta toisaalta, aika kivasti noihin normaaleihin sisätäyttöihin oon saanu survottua hurjat määrät imuja, joten ei mitään akuuttia olekaan. Bambusisustaiset yövaipat ollu aikasempi parhaita, mutta nykysin ne ei oikein toimi, eli coolmaxia pitää yövaipan sisustan olla.