Onnin puheessa pingviini on pimvi ja on muuten yks suosituimpia hahmoja/eläimiä. Muita suosikkeja ovat sammakot, kilpikonnat ja leijonat. No, nämä pöksyt ei kyllä edes ole Onnille, Onnilla alkaa olla jokuset liikaa :-D Esikoisella on taas jääny housuja pieneksi aika vauhdilla ja sai vielä synttärilahjaksi nyt viikonloppuna ihanan tunikan. Siihen tarvisi vaalean vaaleanpunaiset leggarit tai housut. Aloin tekemään housuja, mutta jotenkin tuntui tylsältä tehä ihan basicit, joten tuo pitkään piirrettynä ollut pingviini pääsi näihin housuihin. Ja kuulema ihan jees ovat.

Alkuun mietin, että nuo jalat olisi sillai irrallaan, lerpottamassa, mutta noo, oli tuota oranssia jo valmiina liimapaperilla niin leikkasin siitä ja tikkasin paikoilleen. Nuo pingviinin osat ovat siis velouria ja ite housut Myllymuksujen vaaleanpunaista. Todella vaaleaa ja mie jotenkin tykkään siitä.

Pakko miun on kyllä vielä niitä lerpottaviakin osia joihinkin kokeilla, RuttuNutun -blogista löytyy ihan mielettömiä juttuja siihen liittyen!

Jeps, mutta nyt vielä ottamaan viimesimpiä 7-vuotissynttärivieraita vastaan :) Kohta viikko näitä bileitä juhlittukin :-D