Tänään viimeistelin neljä raidallista sisätäyttöä. Ulkopinta raitatrikoota, tukena hamppucollege ja sisäpinta velouria. Myllymuksuilta kaikki.

Sitten tässä iltasella äkkiseltään pyöräytin pari kesätäyttöä pojalle. Ajattelin, että villakuoren alle ihan tosi ohkasia sisätäyttöjä, mihin vain keveät imut sitten. Ulkopinta trikoo, sisäpinta kissabambua. Ja on tooooosi ohkase! Neppien alla on kaksinkertaisena joko hamppua tai bambufleeceä, eli ne on napakat. Nyt muuten otin ihan aikaa vaippojen teosta, nämä kaksi viimeistä siis kun pääsin tekeen keskeytyksettä, niin aikaa meni alle tunti, varmaan joku 40minuuttia, eli ei paha!

Noita kesävaippoja pitää kyllä parikymmentä tehä, niin jos kesähelteillä noilla pärjäisi, villan kanssa olisi oikein hengittävä paketti!

Että vaippapainoitteiseksi meni tämä viesti. Seuraavaksi ajattelin väsätä imetyspaitoja. Jaa, niin, isäntä kyllä haluaisi maastokuosisen kantorepun, että sekin pitäisi tehä.

Niin, ja ompelukonesuosituksia saapi kertoa! Miulla on hakusessa uusi ompelukone ja nyt olisi jo Brother XL2230 konetta liikkeestä suositeltu.