Ja sitä nyt on! Kävin ostamassa reilu 5kg joustofroteita... Kaheli mikä kaheli :-D Mutta miten sitä nyt voi olla valita vaan jotain tiettyä väriä?? Eli kohta saattaapi vilahdella täällä maitosuklaanruskeaa, omenanvihreää, pinkkiä ja mustaa joustista. Musta kuulostaa synkeältä, mutta yllättäen velourhousuissa meillä ollu mustat suhteellisen paljon käytössä, etenkin tytöillä. Se on aika kätevä väri yhdistellä moneen kirjavaan yläosaan!

Ja sitten asiaan. Eli viikonlopun valmiit työt. Vihreät joustofroteehaalarit oransseilla taskuilla. Aikasta herkulliset miusta :) Mietin, että jos ois laittanu nepitkin oranssit, mutta en uskaltanu, joten ne on tylsästi vihreät. Mutta vähän erikoisuuttaa aikaisempiin, niin tuo lahkeen sivumerkki on tehty kahdesta eri nauhasta, kivasti miusta yhdistyy nuo värit.

Ja seuraavaksi vuorossa myöskin herkullisia värejä. Pinkkiä joustofroteeta tummanruskeilla tehosteilla :) Tuossa mietin, että sydän ois voinu olla kiva tuossa edessä keskelläkin. Mutta se on nyt kuitenkin perinteisesti helmassa.

Ja viimeisenä prototyyppi sivukiinnitteisestä vaipasta. Pitäs tuon jätkän vaippavarastoja vähän uusia, kun hällä tuppaa jäämään taskut pieneksi, tai sanoisinko haarasta liian kapeiksi. Toki ykkösvaihtoehto olisi, että oppisi kuivaksi, mutta mutta... Ei ihan samalla kaavalla mene kuin tytöt. Joten teen sitten vaippoja :-D Ja ajattelin, että sivukiinnitteiset vois olla jees. Tuo vaan tuli ihan liian suuri. Joo, fiksua tuhlata apinapulia harjoituskappaleeseen... Noo, mutta jos vaikka tuhdimmilla imuilla käyttäs. Eli seuraava versio tulee olemaan lyhkäsempi ja siivekkeet myös lyhkäsemmät. Meillä tuo 1v8kk kaveri on siis hyvinkin pienikokoinen ja yritin tehdä jo n.L-kokoista, mutta uskottava on, liian suuri. Siis vaippa. Ei poika :-D

Vielä jäi uupumaan esikoiselle tehdyt leggarit, ei niitä viittiny semmosenaan kuvata, vaan pitää olla action kuva. Samoten tuolla olisi jokunen muukin kuvaamatta, mutta eiköhän noita kerkiä :)

Kiitos kommenteista ja sähköposteista, vastailen pikimiten!