Ihanaa <3 Olen saanu ihkaensimmäisen tunnustuksen! Ja sain sen Annikalta http://arjenihanuus.vuodatus.net/ . Kiitos!! Siulla on aivan todella ihana blogi itselläsi ja oikeasti lämmitti mieltä <3

Ja tokihan tämä täytyy eteenpäinkin laittaa! Mie tulen hyvälle mielelle tosi monesta blogista, mutta muutaman laittaakseni niin

Sannan Viljavalla -blogi http://viljavalla.blogspot.com/ tämä nyt liene ei yllätys, mutta kyllähän sitä ystävän hyvin ylläpidetystä blogista hyvälle mielelle tulee, etenkin kun vielä työtkin on ihania!

Feran blogi http://feraldope.blogspot.com/ on ihana. Niin kauniita, ihania vaatteita! Tykkään :)

Sokkopöllö http://sokkopollo.blogspot.com/ Sokkis neuloo ihania. Ompelee ihania. Kuuluu myös vakkariblogeihin mitä pitää käydä kattelees.

Elvina nimimerkillä http://varpainjaloin.blogspot.com/ -blogia pitelee tuttu vuosien ajalta. Kirjoitustyyli on tosi hauska ja kätevä tätsykkä kyllä :) Ehkä vielä joulun tienoilla tehdään yhteisiä juttujakin ;-)

Ja voi, niitä olisi vielä paaaaaljon, kelle haluaisin antaa tuon, mutta aina on se, että joku jää kuitenkin antamatta. Siksi tässä on nyt vain nämä :)

Ja nyt mättää näköjään miun fonttikoot... Mutta saanette selvän :-D