No nyt ois Onnimiehen norsutakki valmis :) Kangas on siis saatu miehen siskolta, kankaan alkuperästä ei ole tietoa miulla. Mutta aivan ihana kangas! Pelotti tosi paljon leikellä takiksi, mitä jos ei onnistu ollenkaan, menee kullanarvoinen kangas piloille. Toisesta kangaspalasta (ollut tyynyliina) on tarkoitus tehdä Onnin huoneeseen taulu. Tykkään siis tuosta kankaasta ihan mielettömästi, jos nyt ei vielä ole selväksi tullut :-D

Sisäpintana käytin Eurokankaan ohutta tikkikangasta. Tuo väri näytti kaupassa suoraan sanottuna kamalalta. Mutta tuon päällikankaan kanssa on täydellinen! Ja ihanan ohut ja pehmoinen on lopputulos, ei yhtään tönkkö. Resori on ruskeaa juostofroteeta, ala Kangas-Malla. Resoria ei ollut ja pakko oli saada heti valmiiksi eikä miusta tuohon käyny kuin ruskea. Muita värejä ois ollu vaikka mitä.

Eilen illalla otin jo näitä ihan peruskuvia takista. Niin, taisin joskus vannoa, että en illalla ota yhtään kuvaa kun valotukset on mitä on. No, otinpas kuitenkin.

Kuvissa hihat näyttää miusta jotenkin suhteettoman pitkiltä verrattuna ite takkiin, mutta päällä ollessa ei sitten olekaan. Toki kun noissa hihoissa on nuo resorit, niin ne asettuu päällä paremmin. Ja eipä sitten ranteet vilka, vaikka käsiä nostelee.Meinasin nimittäin kuitenkin vähän lyhetään hihoja jälkeenpäin, mutta en lyhennäkään. Päällä istuu hyvin ja tosiaan suojaapa ranteita.

Tässä sitten kuvia ukkelista uudessa takissaan. Ei ihan uskoisi kuvia katsoessa, että ollu taas välillä tiukkaa hengityksen kanssa, astma siis oireilee, liekö kipeäksi tulossa. No, tytötkin sairasti kahden päivän flunssat, joten josko Onnillakin jotain semmosta vaan :) Mutta siis vauhtia piisaa vaikka henki ei ihan täysillä kuljekaan...

No onnistui jokunen otos vähän rauhallisemminkin...

Tää oli se perinteinen poseerausasento :-D

Kuviin pääsi myös uusin Onnin norjalainen myssy, neulottu Purosta. Aivan ihana lanka! Mummi lupaili vähän tehä Onnille siitä villahousut :) Onnilla ei ole vaippoja, mutta mikä kieltää olemasta villahousuissa!! Siis en tarkoita lämmikkeenä, vaan ihan samalla tavalla kuin oli vaipoissaan ollessaankin, eli housun asemesta. Varmasti kivat talvipakkasilla!

Ja nyt eikun piparikukkakankaan pariin, että saadaan yhdelle pienelle tytölle housut matkaan!