Ja heti asiaan. Ensimmäisenä kuvana siis sisätäyttöjä, sisäpinta bambufleeceä, ostettu Juvalta kangaskaupasta. On aika paksua ja hitaasti kuivavaa, vrt. Myllymuksujen vastaava. Mutta siis imukykyistä! Ulkopinta ihan normitrikoota. Ja tukikankaita mie en enää laita, tykkään, että on ohut ja siro vaippa. Tuo kaava on vähän otettu Eemukasta ja aika kivalta mallilta tuntuu :-) Näitä tein sateenkaarijoustofroteestakin pari kappaletta, niistä ei nyt vaan ole kuvia. Ja tuolla ompelukoneella on leikattuna vihreästä apilabambusta olevat vastaavanlaiset oottamassa ompelua.

Sitten olisi vuorossa villakuori. Ja ihan sikapitävät kuoret näistä tuleekin!! Tein aiemmin samanlaisen, mutta luonnonvalkoisilla nepeillä. Ja on ihan mein luottokuori, ei päästä läpi. Sisäpinta Myllymuksujen merinointerlock ja ulkopinta villakangasta PikkuAuringosta (muistaakseni). Ja kaava on vähän muokattu Cuddlebunssista, tai oikeastaan muokattu vain siivekkeiden osalta. En tykkää niistä pyöristetyistä siivekkeistä.

Ja sitten vuorossa sisätäyttö, muokkailtu sekin Cuddlesta. Malli on muuten Cuddlen kaavasta, mutta siivekkeet muokattu. Ulkopinta apinabambua ja sisäpinta bambufleeceä, lisänä on Coolmaxista tuommonen vähän kuin tasku, mihinkä laitetaan imut. Tai ei se tasku ole vaan tuollein tuossa keskellä. Suojaa imuja vähän tahroilta ja mikä tärkeintä, pitää imut paikallaan. Tätä ei ole vielä testattu, että en osaa sanoa, toimiiko ollenkaan...

Kantoreppuja ei ole tullu enää tehtyäkään. Ostin joskus kuukausi takaperin Manducan ja se on ollu ihan sikakovassa käytössä. Joka päivä vähintään puoli tuntia, mutta monena päivänä paljon enemmän. Tosi näppärä ja toimiva vekotin, vaikka vähän sanomistakin ollut. Nyt kyllä kiinnostaisi ommella semmonen missä olisi neliöliinan hihnat ylhäällä ja vyötäröllä repun lukko. Saas nähä saanko aikaseksi. Samoten pitäisi yrittää ommella retrokangastakit tytöille ja miksei pojallekin. ETtä oishan noita rojekteja taas. Ja tietysti vaippoja!