...niin antaa mennä vaan... Ja niin eespäin. Tulikin heti uus päivitys, kun en viitsi vanhaa muokata. Eli parit kuvat olisi näytille. Ensin esitelkäämme juuri äsken valmistuneet Patonsmerinosta neulotut villikset. Ohje on sovellettu kolmesta eri ohjeesta; Titityyn, CurlyPurlyn ja ysv:n tuttavan ohjeesta ja ihan kivalta vaikuttaa, vielä ei ole testattu. Jos vaikka vielä jaksaisi tänään nuo ja ne toissapäivänä valmistuneet pesasta ja lanoliinittaa. Ihanaa lankaa tuo Patons!

Sitten seuraavana vuorossa Marimekon trikoosta ommellut housut, on siis ihan oikeasti Marimekon trikoota, eikä look-a-like ;-) Todella mukavan tuntuista ja mallikin sopii pojalle. Kuvassa näyttää lyhkäsiltä, mutta eivät ole. On vaan tuossa kääriytyny lahkeet ulos kun on kannettu pyöränistuimesta tuohon sängylle jatkamaan unia :)

Tuossa kuvassa ei näy, mutta lahkeen sivussa on samanlainen satiinimerkki kuten joustofroteevaatteissakin on.

Sain sitten vielä tänään yhen imetyspaidankin valmiiksi. Se on juuri koneessa. Tuli vähän reilu, joten pitää ensin pestä ja heittää kuivasrumpuun ja jos sekään ei auta, niin sitten pienentää. Toivottavasti nyt vähän kutistuisi!